Ons geloof

We brengen mensen samen in onze mystieke wereld, waar we samen loskomen van gisteren, het gevoel van vrijheid delen en iedereen gelijk is

“Losjes is een verhaal in het moment, waar we in de zoektocht naar gelijkwaardigheid elkaar aantreffen”

Back to the roots

We knijpen onze oogjes dicht en gaan even tien jaar terug in de tijd. In de grote steden werden er aan de lopende band clubavonden georganiseerd. Het gevoel van de randstad wilden wij met alle liefde ook naar Den Bosch halen. In 2012 was het zo ver, onze allereerste clubavond. In 2015 openden we de deuren en organiseerden we ons eerste outdoor event. Het doel? Het doorbreken van patronen en onze gasten op een diepere laag raken. Losjes is onbevangen, ongedwongen en ontspannen.

Een geprogrammeerd gevoel als gezamenlijke herinnering

Wanneer we onze deuren openen, delen we een gevoel van vrijheid waar iedereen gelijk is. We jagen geen headliners, maar programmeren een gevoel. We kleden niet de stage aan, maar de wereld daaromheen. En de artiesten? Die kun je high-fiven, want ja we brengen de bezoeker zo dicht mogelijk bij degene die jou energie geeft.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop ‘liever niet’.