denk even mee aan de omgeving

Losjes houdt graag rekening met het milieu. Stapels zachte bekers kan echt niet meer anno 2019. Daarom zal tijdens Koningsdag aanstaande er weer gewerkt worden met hard-cup bekers. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hieronder.

 

Waarom hard-cup bekers?

We willen graag evenementen organiseren in de stad en dat blijven doen de komende jaren. Dan moet je denken aan de impact van je evenement op die plek en het milieu.

 

We hebben een jaar geleden gekozen om volledig over te gaan op hard-cup bekers omdat we het niet over ons hart verkregen om stapels plastic weg te vegen de dag na het festival.

 

Ik kom op het festival terrein, en dan?

Je haalt zoals gewoonlijk je munten bij de kassa’s. Vervolgens ga je naar de bar en bestel je daar je eerste biertje. Naast het muntje voor je eerste biertje, betaal je eenmalig één munt extra voor je hard-cup beker. 

 

Bij een volgend drankje neem je de beker mee naar de bar en ruil je hem in met de volgende bestelling waardoor je een nieuwe (gevulde) beker krijgt, je betaald dan alleen voor het nieuwe drankje.

 

Wat doe ik aan het einde met mijn beker?

Normaliter bieden we dan een katoenen losjes tas aan, duurzaam gemaakt van recycled materiaal in dikke, sterke kwaliteit. Helaas niet voorradig, dus bieden we eenmalig de mogelijkheid om je beker in te leveren en vervolgens de waarde van je beker retour te pinnen. Zo heb je het bedrag direct weer op je rekening staan. Let op, het is enkel toegestaan 1 beker per persoon in te leveren.

 

Kan ik alleen op het einde mijn beker inleveren?

Dit kan de hele dag! Dus mocht je niets meer willen drinken of eerder naar huis gaan, dan kun je hem eerder inleveren. 

 

Je vindt het beker inleverpunt bij de munten kassa’s.

 

– Lees hier meer over de route naar het festival terrein

– Lees hier meer over alle artiesten
haal nu hier je tickets